RSS 2.0

Svar på frågestund, del1.

Utbildning/Jobb:

Vad har ni för utbildning?
Svar: Gick Medieprogrammet med inriktning graf på gymnasiet.

Hur fick ni erat jobb?
Svar: Jenni fick en praktikplats på nelly i slutet av gymnasiet, sedan dess har vi jobbat där till och från, tills vi båda blev fastanställda.

Vad jobbar ni med?/Är ni modeller för nelly?
Svar: Vi är bildretuscherare, ställer upp på bilder som har med underkroppen att göra, tex. byxor,skor,trosor & leggings m.m.



Har ni tänkt på vad ni ska göra i framtiden eller ska ni fortsätta jobba med det ni gör?
Svar: Vi gillar vårat jobb så vi skulle väl isf vilja utvecklas inom företaget på nåt sätt.

Hur mycket tjänar ni (ohyffsad fråga, jag vet, men ni verkar ju kunna shoppa en hel massa grejer)?
Svar: Ja, en ohyffsad fråga :P men det är lugnt, kan säga att vi kan både slösa mycket och spara mycket. Shoppar en hel del , men vi gillar ju kläder som inte kostar så mkt, tex H&M och Gina. Sen att vi delar på allt är ett stort plus.

Träning/Hälsa:

Hur ofta tränar ni egentligen? och ere bara bodypump som det verkar som.
Svar: vi tränar meellan 3-4 ggr i veckan, försöker gå 2 ggr på pump och sen resten på gymmet.

Har ni alltid tränat och vart sådär smala och hälsosamma?
Svar: Började träna när vi var 16 år, sen dess har vi alltid tränat regelbundet.

Vilka är era favorithälsorätter?
Svar: Olika sorters sallader, tex. Caesarsallad, tonfisksallad, Laxsallad, räsallad m.m.

Vart köper ni ert proteinpulver, vad kostar det och hur länge räcker det? jag fundrar på att ta det som tillskott men jag är en fattig student så...
Svar: vi köper vårat på gymgrossisten.se..det beror på hur ofta man tar det och hur mkt man köper, men vårat som vi köpte sist var på 8Kg och det har räckt i typ 6 månader.
Priser varierar beroende på erbjudanden, Det kostar alltid en del med konstillskott och sånt.

Har ni några tips för att bli lika smal som er, jag försöker träna och äta nyttigt men jag är inte alls lika snygg i kroppen som er! Och har ni några tips för att gå ner i vikt och bli sådär snyggt tonad?
Svar: Alla har olika anlag så du kanske inte kan få en likandan kropp som vi, men det bästa tipset vi har till en tonad kropp är ju regelbunden hård träning..speciellt bodypump som ger tonade muskler.

Hur ska man träna för att få såna muskler som ni har? jag vill jätte gärna träna med vikter och så men är rädd att jag kommer bli biff. Jag vill ju bli mindre men ha mer muskler.
Svar: Mkt handlar om anlag som vi skrev innan, men vi bygger muskler snabbt om vi vill, då är det mkt vikter på gym som gäller. Men vi gillar ju mer tonade smala muskler däför kör vi mkt pump där man får uthålligare och slankare muskler istället för stora.

Jag äter frukost (8:30), lunch (12:00) och sedan ett mellanmål (16:00) räcker detta ? äter ganska lite men är inte hungrig mer sen. Vill gå ner 5-8 kilo innan sommaren men som jag har förstått de ska man inte äta för lite heller, eller?
Svar: Du äter alldeles för lite om man frågar alla som kan nåt om kost och träning, man ska äta ungefär 5 mål sammanlagt om dagen. för att hålla förbränningen igång hela dagen. Annars ställer sig kroppen in på svält och tar åt sig allt från maten varje gång du äter. 

Några tips på att gå ner i vikt?
Svar: Ät regelbundet, ofta och nyttigt. Träna.

Vad ska man äta för att gå ner ca 5 kg? (väger nu 60..)
Svar: Svår fråga, men som sagt..vill man gå ner i vikt och inte är smal från början så är hälsosam kost och hård träning det ända som hjälper. 

Har ni alltid varit så smala eller tränat er smala?
Svar: Vi var smalare INNAN vi började träna..Började träna för att gå upp i vikt, vilket vi gjorde..sedan gick vi ner igen.

Hur tycker ni att man ska börja? Jag har bestämt mig för att börja med kondition i en månad och sedan gå över på maskiner.
Svar: ser absolut ingen mening med att vänta med styrketräning, styrketräning gör ju att du får en snygg kropp snabbare.

Vilka är era favoritmaskiner? Hur mycket tyngd tycker ni man ska använda från en början? Jag har tränat tidigare så är inte helt ny i gemet, så att säga.
Svar: Vi tränar ju inte på gymmet så mkt men när vi väl gör det så är det väl inner och ytterlårs maskinerna som är favoriterna. Kan absolut inte ge några tips på hur mkr man ska börja med,
det beror ju på hur mkt du orkar och vad du vill få ut av din träning. Mkt vikt = större muskler. Lite vikt och fler repetitioner = Slankare muskler.



Det här är en bild på maskinen som tränar ytterlåren, där ser ni vart den tränar. Som ni ser..hela rumpan ;D

Hur gör ni för att hitta motivation?
Svar: Vi har den bara, ibland kan det kännas lite jobbigt att ta sig till gymmet men då måste man komma ihåg hur bra man känner sig efter ett träningpass och hur man vill se ut.

Jag undrar om ni kan tänka er att komma med träningstips om vi läsare kommer med specifika frågor??
Svar: Självklart gör vi det om vi kan komma med det, är ju inga personliga tränare..vi kör vårat eget race :)

Hur ofta äter ni chips/godis?
Svar: Varje helg typ..men nu tar vi en lite paus, sånna kan förekomma lite då och då.

Bästa träningen för att få större/fastare rumpa?
Svar: Utfall och knäböj med tunga vikter.


För att sammanfatta allt som har med träning att göra så är vårat BÄSTA tips till alla att man ska lyssna på sin egna kropp när det gäller mat och träning! Är du hungrig så ät, men ät nyttigt och lite, du kanske inte ska trycka i dig ett stort mål när du bara behöver någon frukt eller liknande för att hålla energin uppe. Träna det du tycker är kul, för känner du att det är jobbigt att träna så ger det inget, då kommer du inte göra det du behöver för att det ska ge bästa resultat!

Resten av svaren kommer senare eller imorgon!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Bra svar !:D

2011-01-07 @ 17:43:20
Postat av: ::))

hej undrar en sak , vad tycker ni om crosstrainers, om ni har provat en sån någon gång? :)

2011-01-08 @ 02:09:08
Postat av: anne & jenni

Krosstrainers är kanonbra, speciellt för dom som väger lite mer och kanske inte orkar eller kan springa så mkt för att dom får ont i leder o så, vi kör på krosstrainers ibland!

2011-01-11 @ 22:12:06
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback