RSS 2.0

Tröga förändringar!?

Sista vi åkte till Göteborg fick vi en liten chock, vet inte om vi skrev om det men eftersom vi inte hade åkt till far på ett bra tag så gjorde vi ju som vi alltid hade gjort innan. Vi gick in på SJ:s hemsida och skulle köpa biljetter till bussen/tåget. Det är Buss 100 vi brukar åka. Shocken kom när jag fick se priserna för resorna..83kr! 86kr!?!?!? När fan höjde dom det till 86kr!? för en enkel resa för "ungdom" Det är inte ens vad det kostar för en vuxen!



Tänkte typ att det var nåt fel..men fick ju helt enkelt ta det priset för vi fick lite brottom, sen kom vi till bussen och frågade om de verkligen kostade så mkt, ne då kostade det 63kr istället, en höjning från tidigare 52 kr dock men ändå. Vi gick till SJ och frågade och då hade dom gjort en massa ändringar, för nu är västtrafik (Linje 100) sitt eget. Och SJ har höjl ALLA sina priser på tåg, vem fan åker tåg om man nu kan åka bussen oftare? För vässtrafik har lagt in fler bussar nu iaf, vilket är kanonbra!

Hmm..våran kommentar inne på SJ va bara "Varför göra det sämre??" Hennes respons var: "Jadu, det kan man undra"

Yeye, dumma förändringar, dumma SJ! Men nu kommer man iaf hem oftare och med lite bättre tider. Har kollat upp en buss som passar bra tills idag, måste ju vara hemma i god tid inför våra planer ikväll! :D

Later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback