RSS 2.0

Vilken söndag!

Ingen vila, ingen ro! Gud vad man har hållt på, det var väl tur att man inte varit "bakis" idag! Idag har vi som ni vet fixat till vardagsrummet och det var ingen lätt match. Det tog längre tid än väntat, men det gick ju till slut :) hehe, städade till resten av lägenheten samtidigt, lika bra. Men det är inte det enda vi har haft för oss idag.

Det blev även matlagning inför veckan..



Gjorde fetaostbiffar och bulgursallad, det tillkommer ju grejer i lådaorna till vänster. Sen gjorde vi även en ny maträtt igen, en quinoasallad med mango och räkor. Recept på det lägger vi ut imorrn :)

Sen har vi gjort lite till, vi har tvättat lite me..tvätttid har vi egentligen imorrn men vi kände att vi kunde tvätta bort lakan o sånt idag så vi slipper det imorrn, smart va? :P

Låter ju nästan som att man inte hunnit så mkt mer idag, men har faktiskt chillat framför tv restan av kvällen, käkade en god pizza och njöt av solsidan och lite annat på tv :)

Men nu är helgen tyvärr slut igen, så vi får ladda om batterierna inför kommande vecka, som förhoppningsvis ska va piggare än denna :)

Skrivs imorrn babes!

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag ser fram emot receptet! det ser riktigt gott ut :)

2011-01-16 @ 22:53:45
URL: http://cordell.blogg.se/
Postat av: Anonym

Solsidan är ett bra program. =)

2011-01-17 @ 18:28:18
URL: http://tvminnen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback