RSS 2.0

Vilken ursäkt!

Ni läste väl om grannen jag skrev om igår? Han som bor ovanför oss och väsnades både tidig morgon och sena kvällar? Fångade honom i trappan och sa att det hörde väldigt tydligt ner till oss eftersom vi sover vi dom tiderna :)

Han bad om ursäkt i trappan och saken var ur världen.. han vet ju inte de eftersom han är ny så jag var inte arg elller nåt sånt, ville bara påpeka som sagt. Men igår när vi satt o glodde tv plingade det på dörren. Blev helt chockade eftersom vi inte väntade på någon. Jag öpnnar och där stod grannen :)



Han bad om ursäkt igen.. förklarade att han pluggade till ortoped, jobbade oregelbundna tider, att han dj:a ibland (därav hög musik) och ibland fick bråttom till bussen (därav springadet i trappa tidigt). Han var så gullig.. ni skulle hört honom. Han sa att han hade fixat så att basen från hans högtalade inte skulle slå mot golvet så mkt. Och sedan gav han mig en lapp, med hans namn och nummer på och sa att jag gärna fick skicka mess till honom om jag tyckte att han väsnades igen :D haha vilken kille!

Kul var det iaf, tog lappen och sa att de absolut inte var nån fara och stängde dörren ;D//J

Kommentarer
Postat av: E l i n

Haha, vilken sötnos :)

2011-01-14 @ 12:22:21
URL: http://milvisdotter.blogg.se/
Postat av: Mikaela

Men åh vad gulligt :)

Kommer du ringa? :D

2011-01-14 @ 21:17:25
URL: http://theworldsgreatest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback