RSS 2.0

Best of Juni!

Okej, nu var det ett tag sen man gjorde ett "Best of" inlägg, gjorde inget på Maj..tyckte inte det fanns nåt att hurra för där direkt, men nu har det väl ändå hänt lite trevligheter i Juni som man är lite extra nöjd med :)

Juni började med en trip till Stockholm med våran bästa Anki :) Det var gött att komma iväg o se annat faktsikt. ÄVEN om den inte blev helt som planerat, hehe



Fint väder hade vi iaf :)

Sen var det lite födelsedag för våran styvfar, en trevlig middag blev det där..den 6:e Juni.

Sen var det dags för nelly BBQ-Partyt! så jäkla bra :D hehe kan itne säga så mtk mer om den förrutom att det faktiskt va hur kul som helst! ÄLSKAR när vi göra sånna grejer med jobbet!



Skål säger vi bara!

Det bästa ,med Juni var också att man tog sitt första dopp och låg på stranden första gången för i år..shit vad sent ändå, för det avr alldeles i slutet av Juni.



Men NU till det verkligen BÄSTA BÄSTA som vi faktiskt inte har skrivit om i bloggen.

Torsdagen den 30:e Juni var vi på Helens Beauty Center och gjorde en Botox behandling. och vet ni vad? Det måste varit det bästa vi någonsin gjort :P Alltså, vilken jäkla bra gej! Nu tog vi dock ingen förebild för att visa hur resultatet är nu efteråt. Men SHIT vilken skillnad! Och självklart var det våran trogna behandlare Ann-Louise som gjorde det. Och självklart fixade vi så att det blev bästa pris för båda 2 :D För vi delade upp en hel spruta mellan oss. Riktigt bra! För jag behövde inte lika mkt..lika många "punkter" som Jenni.

Och NEJ, tro inte att vi vill bli några minlösa tjejer som inte kan röra på ansiktet, vi gjor detta i förebyggande syfte för att få bort bekymmersrynkan, som vi faktiskt har ärvt av våran pappa. Ska på en "touch up" nästa torsdag, den ingår i priset. Ska visa på bild sen vad botoxen har gett för resultat :)



Den här torsdagen bjöd ju på en kanonbra start på sommartorsdagarna, den torsdagen var fan bäst som sagt!! :D med afterwork och utång på grand med Anki :)

Sådär ja, där har ni våra bästa ögonblick från Juni. Juli har börjat kanonbra så vi får hoppas att den fortsätter lika bra eller bättre såklart :D

Later babes!//A

Kommentarer
Postat av: Ilvana.

Botox? Hur länge håller det? Jag brukar spruta in Restylane. Är det ungefär samma?

2011-07-07 @ 12:15:24
URL: http://ilvana.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback