RSS 2.0

Mat & Träning 11.07.14

Det är verkligen konstigt det här med att man ibland känner sig starkare när man har träningsvärk..känner ni också så? Hur kommer det sig? Man har ju ont, man borde ju typ orka mindre..

Idag körde vi ett hård benpass igen..träningsvärken har lagt sig lite mot igår men den är rätt stark fortfarande men som sagt så kude vi köra på hårdare idag.

La på lite extra kilon på benpressen och utfallen på stång. Behöver väl inte skriva vilka övningar vi gjorde direkt, för alla som läser bloggen vet nog det vi det här laget. Ska dock visa hur alla maskiner ser ut imorrn i ett inlägg så ni får se hur vårat "vanliga" benpass ser ut :)

Vad säger min/våran kaloridagbok om dagen då? Jo, den säger såhär...



För mkt kalorier idag med andra ord..Det ska nog va en hel del mer eftersom kvällsmaten idag inte stämmer i den. Har ju dock tränat sketahårt med både uppvärmning på kross och även lite löpning på bandet efteråt så vi har väl bränt en hel del neråt på den skalan. Men vi har ju som sagt valt att inte skriva i träningen där, för vi tänker bara på intaget just nu, allt annat som har med träning o göra är ju bara en "bonus" alltså minus på skalan.

Idag har vi iaf ätit
Frukost 07.40: samma som alla andra dagar denna veckan.
Mellanmål 10.30: En goodlife bar..ville testa dom för dom har vi fått med beställningar från Gymgrossisten. Innehöll 190Kcal.
Lunch 13.00: 2 kokta ägg och en halv avokado.
Mellanmål 16.20: Proteinshake whey100



Kvällsmat 19.30: En 200grams hamburgare med bacon och ost, pommes och cole slaw.

Jenni får i sig me rkalorier genom vinet ikväll, själv klunkar jag vatten.. sen dansar vi bort en del senare under kvällen!

That's thaaaat!
//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback