RSS 2.0

Mat & Träning 11.07.18

Phew!..varmt blev det till slut. Kom hem nyss från "stugan"..vi fick för oss för att ta oss en promenad hem, vilket kanske var smart för den kändes lite behövlig idag. Har mest suttit inne..rätt orörliga. Sen att kalorimätare lyser rött vilket innebär: För mkt kalorier idag..det är inte så konstigt med tanke på middagen idag, visste att det skulle gå över redan när vi skrev att vi skulle kolla ungefär hur mkt en sån innehöll.

Så promenaden hit blev dagens träning, den tog mer än 30 minuter, sen gick den i ett bra tempo, för som sagt så går vi inte som sniglar när vi ska ta oss från ett ställe till ett annat, det gäller vart vi än går :) Sen blev det ju en promenad innan me när vi avr och handlade mat, det var en liten powerwalk me. Provade även en ny övning för magen med den lilla bollen vi fick i mag-kitet, den var jobbig. Den kan jag visa nån annan dag.

324 kcal för mkt säger tabellen idag..aja,
Frukost: 2 kokta ägg mosade med lite margarin. grönt te
Mellanmål: Proteinshake whey100.
Middag: 2 egengjorda hamburgare.


Allt i tabellen är för EN sån hamburgare på bilden.. allt är såklart aldrig helt 100 men där ser man ju nu hur mkt det faktiskt kan vara i en sån, hehe rätt mkt om man frågar oss! Men så är det med all sån mat, minsta lilla ingridiens innehåller ju nåt. hehe hela middagen är typ det vi ska ha i oss per dag ju :P

Sen behöver man ju inte äta 2, men vad ska man göra? är det gott så är det :P

aja, det blir ju inte mer idag, just much water..är as törstig!!
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback