RSS 2.0

Dagens shopping!

Sista dagarna innan lönen trillar in, vad passar då bäst än att slösa lite pengar? hehe ne men det blev lite shopping idag, men ingen som helst dyyyyr shopping, för tro det eller ej..vi shoppade på rean idag! Hade helt glömt av att butikerna har rea nu..och som sagt så "brukar" vi ju inte shoppa på rea men IBLAND så hittar man nåt :D

Shoppingen började iaf på Nellys outlet, där vi hittade den här fina saken! FAN att den rosa inte fanns i storlek, ska kolla om den blir påfylld..då ska den också införskaffas!



Märket Esmeralda, den är kortare framtill som ni kan se..men man kan ha den så att den blir kort baktill me, rätt grymt! 179:-

Sen blev det shopping på Ginas rea..hade inte tänkt att köpa nåt där idag men så hittade man lite "småsaker"



Orange t-shirt..lite halvtransparent typ, 49:-



Sen blev det 3 enkla och mysiga linnen 49:- i neutrala o sköna naturfärger..tog dom i storlek M för att du inte ska va så tighta..OM dom skulle råka krympa lite i tvätten.



Ett varsitt par mysbyxor, 49:-. detta är vi nog mest nöjda med för idag..så sköna och mysiga ju! Har faktiskt inga sånna ljusa heller, jättefin ljus färg! Dom åker alldeles strax på ;)

Kicks var faktiskt dagens mål, för där planerade vi att köpa lite grejer..



Ny clinique tvål..den kommer vi aldrig vara utan :P Och sen köpte vi en ny nattkräm från Lumene, vitamin c+. Den är gjord av hjortron, som är känd för att ha mer c-vitamin än en hel apelsin..alltså ett litet hjortron. C-vitamin är den starkaste antioxidanten för huden! 

ÄLSKAR
att äta hjortron btw..äter alltid det i Finland! Har faktiskt det i frysen här hemma ;D



Sen fick Jenni ett ryck när hon luktade på dessa från Björn Borg. Hela boxen kostar 299:- på Kicks. Så nu har vi alla dom goda dofterna :)

Där har ni det, vi är nöjda som bara den iaf!..Rea kan ju faktiskt vara bra ibland :P hehe
//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback