RSS 2.0

Mat & Träning 11.06.13

En slow start på veckan, inte direkt de vi hade räknat med men aja, man behöver ju som sagt inte träna ihjäl sig varje dag, men det är jobbigt när man ändå är på gymmet och typ sen inte går så mkt gjort, känns lite som slöseri med tid. Fast idag var det dock inte slöseri med tid..för vi tog oss tid för mammi. Hon var med oss på gymmet idag.

Vi började passet med krosstrainer i 20 minuter, mamma körde det me..det var ju klart lite jobbigt för henne, men har man aldrig tränat innan så får man ju stå ut.

Vi visade henne några övningar på maskinerna på gymmet, som tex insida/utsida lår, maksida lår..sen visade vi hur man ska göra knäböj och utfall, tanken med dom var att det sen ska gå lättare för henne att komma in i pumpen, så att hon kännt på övningarna. Många gör ju så fel.och det blir bara jobbigare då, vil ju inte att mamma ska få ont första gången hon ska testa pump.

Vi själv hann och köra lite vader och och sumo-knäböj..jag  körde lite lite "roterarmage" me, kommer ju klart få ont imorrn igen, hehe kroppen måste vänja sig vid den igen..för den brukar vi ju inte köra.



Sen körde vi bara lite mage på gymbollen me..sen stresching

Får hoppas att mamma inte har för ont imorrn, hade ju tänkt köra pump imorrn med henne men hon får vila, så kör vi pump på torsdag istället.

Mer fibrer..det sätter igång magen och håller dig mätt längre..köpte fiberberikat havregryn denna gången.
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te och några små nötter.
Lunch 12.30: Tomat & spenatsoppa med tonfisk och ägg. C-vitamindryck
Mellanmål 17.00: Proteinshake..några små nötter.
Kvällsmat 21.20: grönt te och 2 kesoplättar

Nothing less, nothing more.
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback