RSS 2.0

Mat & Träning 11.06.23

Jenni gnällde som en liten tvååring! hahah, efter att vi nu har "börjat" räkna kallorier så känns det som om man typ får i sig lite mindre mat än vanligt, fast vi har ju faktiskt ätit precis som igår..innan vi räkande :P hehe och därför var hon väldigt hungrig idag när vi skulle träna.

Idag bestog träningen av lite uppvärmning på krossen och sedan körde vi rygg och mage. Det var det enda vi hade planerat eftersom det blev ett benpass igår.

Roddmaskin, ländrygg på ställning. Crunchmaskin och sidroterarmaskinen. Sen blev det cykelsitups, typ fällkniven med vikt me. Körde lite armhävningar me. Sen fick det räcka..som sagt, var rätt matta i kroppen.

Hur många kallorier har vi då fått i oss? hehe det har varit svårt att räkna ut, hehe lite kul också på samma gång. Vet att det blir lätt sen när man har lärt sig hur mkt allt innehåller o så..

06.50: 4 tabletter av millan, fettförbrännare och prestationshöjare.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg och vatten, 150 kcal



Mellanmål 10.30: grönt te och nötter, 123 kcal. Grönt te räknas inte.
Lunch 12.30: Soltokadtomatsås med kyckling och pasta. C-vitamindryck. Vi säger väl 600 kcal. Har faktiskt ingen aning.
Mellanmål 16.15: Proteinshake och millans tabletter. 133 Kcal.
Efter träning 19.00: Tonfisk med keso.  170 kcal + 87 = 257 kcal.

Sammanlagt under dagen så har vi då antagligen fått i oss 1263..om allt stämmer vill säga. Nu vet vi ju faktiskt inte om allt stämmer men vi har typ tatt det på ett ungefär. Det känns ju inte direkt som att man ätit mkt mer kallorier än de man gjort idag andra dagar? men det kan ju hända som sagt att tänkt mer på det och därför ätit mindre av den anledningen..fast vissa dagar blir det mer och vissa mindre.

Nu dricks det lite rosévin som motsvarar 75 kcal per 1dl.  Får väl se hur många extra kalorier Jenni får i sig :P

Aja, det får väl bli som det blir :)
Later babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback