RSS 2.0

Mat & Träning 11.06.25

Det var faktiskt synd att man vaknade så sent som man gjorde, kände att det hade varit gött med ett litet benpass idag! Lr jag hade planerat in det till helgen eftersom jag inte hann vara med på Millans benpass i onsdags. Gymmet är dock inte öppet mer än till 14 på lördagar..iaf inte i stan, men nu är det ju så att eftersom det inte längre är "Studio Aktiv" utan "Sportlife" så kan vi träna i Knalleland också, men jag har inte orkat ta mig en titt på hur det är öppet och hur det funkar riktigt. Vet att det är öppet rätt bra..men att det är obemannat, vet inte riktigt vad det innebär..får väl kolla upp det, hehe

Så då tänkte jag att det kanske blir ett besök på gymmet imorrn istället..? får väl se.

Hela dagen har jag käkat mina fettförbrännare, började som vanligt på morgonen. Ripped fuel ska man ta på vilodagar också, som vanligt typ. Det är ju inga konstigheter, man ska ju ta dom så för bästa resultat annars är det ingen idé o ha dom ens. Visste att det inte skulle bli en så nyttig dag faktitkst så jag tog med mig några extra tabletter me :P haha CLA Advanced heter dom, en tablett man kan ta före frukost, lunch och middag för att det ska bränna lite extra och stoppa nyinlagring av fett i fettcellerna. Fick med det som gratisprov med vårat senaste köp vi gjorde på gymgrossisten.

Idag har jag iaf ätit..
Frukost 14.00: Grönt te och frukt & nöt musli.
Kvällsmat 19.00: Icas Mozzarellapizza..saknat den



Efter det har det blivit lite godis, favoriterna såklart! Men det var inte många av varje..det var rätt länge sen jag fick den tillfredställelsen nu känns det som..men jag kanske har fel? hehe tiden går ju så fort så helgerna smälter ihop typ.

Sen tog jag lite glass me, Sia gräddkola..och i det smulade jag ner lite ballerina kladdkaka :) 3 st räckte!

Nu blir det ju självklart inte mer, får inte vara för mätt när man ska sova sen..uuusch :) hehe

Bränn mina små tabletter! Bränn bort aaalt ont jag har stoppat i mig :P haha vet ni vad som känns bra just nu? Det är att jag inte får i mig extra mkt kalorier när det gäller alkoholen, tar det hellre genom godsaker ;)

Later babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback