RSS 2.0

Mat & Träning 11.06.28

Helt jäkla täppt har jag varit idag! har knappt kunnat andas..jäkla förkylning säger jag bara! Som sagt så vågar jag inte riskera nåt när det gäller träningen när det är så här. Men nu när halsonten är borta så kommer ju detta snoriga som sagt, när jag blir frisk.

Men en dag som denna hade jag inte tänkt o träna ändå..lr JO, isf på kvällen..fast nu är ju inte gymmet öppet så sent, eller så skulle det varit tidigt på morgonen. Det hade varit gött som fan att börja dagen med ett stenhårt träningspass. Det kommer det nog bli en del av i sommar isf, för på dagen/eftermiddagen finns det ingen chans att jag ställer mig på gymmet o svettas, när man är ledig vill säga, jobbar man är det whatever.

Idag började dagen som vanligt med lite piller följt av frukost såklart..
Ripped fuel
Frukost 10.00: 2 frökusar med stekt ägg och grönt te.
Mellanmål 14.00: proteinshake och lite frysta frukter, som tex melon, papaya,annanas och

Sen har det itne blivit nåt mer än lite grillad kvällsmat! Sååå gott, och check this out..hur billigt som helst! 2 Sånna biffar som ni ser på bilden kostade bara 37:- på Maxi. Och i kallorimängd om man nu ska nämna det så gick denna maten på kanske...hmm? 140kcal max..kan det verkligen stämma? köttet innehöll bara 110 per 100g, o den va nog inte ens på 100g. salladen gick inte på nåt typ :P BILLIGT OCH NYTTIGT!

Nu hade vi en jättegod creme fraiche till men den kan man byta ut till nåt mkt nyttigare för den hade fan 300 kcal i 1dl typ.



Kvällsmat 19.45: Pepparbiff med sommarsallad och physalis, Creme fraiche och vatten till det.

Nu blir det inget mer, om inte en kopp grönt te kanske? :) känns mkt lockande!

Later babes!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback