RSS 2.0

Omdömme - Le Stafford Arganoil



Kan redan nu säga att vi INTE kommer att använda den produkten, rätt synd! Anledningen till det? Jo, den luktar förfärligt..den luktar rakvatten! Varför ska Lee Stafford göra produkter som doftar manligt?? Dom fattar väl att det är tjejer som använder just sånna produkter. Tycker överlag att deras produkter luktar manligt, tex en av våra favvo torrschampon som dom gör, den luktar rätt starkt och lite åt det manliga hållet faktiskt.

Den gör faktiskt inte en enda sak som den ska utlova sig att göra, okej håret blir mjukt men det blir aboslut inte glansigt eller "fuktigt"...a ni fattar?

Jag är väldigt besviken, testade den i morse och nu går jag runt o luktar rakvatten i huvvet, och den luktar väldigt starkt me..inte så smickrande.

Det var synd att dom inte lyckade göra en budjetvariant på oljan, men det finns ju som tur är andra men inte så billiga alternativ. För arganolja sägs ju som sagt vara kanonbra!

Kommentarer
Postat av: Linn

ja håller med, deras produkter luktar starkt och manligt-.-

Prövade deras shampoo och balsam för färgat hår.. fick ont i huvudet av lukten och det sved nåt så fruktansvärt i hårbotten och det löddrade inte och håret blev trassligt och strävt:O nee fyy

2011-06-08 @ 19:39:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback