RSS 2.0

Vårat "skafferi"



Hehe så här ser det ut på jobbet..lite stökigt har det blivit nu känns det som! har faktisk fixat iodning det lite nu så det ser lite bättre ut.

Vilket skafferi vi har här, massa tabletter och nötter och allt sånt. Men det behövs, man spenderar ju en hel del timmar här och då måste man ha med sig ltie nödvändigheter :)

Det vi har i form av "mat" är: En stor påse nötter,knäckisar, riskakor, olika teer, vitaminer(c-vitamin, omega3, D-vitamin, silicea,) Sen har vi även träningstabletter som BCAA och Lose it. Har även salt och kanel :P hehe och flytande honung, Axa musli. Sen ha vi våra optinut och proteinpukvret me :) en hel del märker jag nu. Men som sagt, alltid bra att ha lite extra om det skulle behövas. Undra om det är nåt mer man skulle kunna behöva här?

Sen finns det en del skönhetsgrejer me, som ansiktsvatten, nagelborttagningmedel, handkräm, spray och handsprit..mkt viktigt! Nagelfilar och massa nagellack, modemagasin och annat ligger lite här och där me :P hehe

Fixade iaf iordning det innan så att dets er lite bättre ut som sagt, det får ju inte se stökigt ut bara för att man har en massa saker..inte så kul.

Nu ska vi ta tag i första modellbilderna för dagen :)
Later babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback