RSS 2.0

En god start!


Varför gör hon så?? Det är redan synd om lilla tratt-Tia och så ska Tindra komma där och fräsa åt henne hela tiden. Ända sen vi tog hem Tia på fredagsmorgonen har Tia behandlat henne typ som första gången vi fick Tia, Det är som att hon inte vet att det är henns lillasyster längre, bara för att hon blivit opererad. :/ VAd hände där lixom?



Tia bryr sig inte direkt om det, för hon har inga som helst problem med Tindra iaf. Hon bara tittar på henne och sen går iväg. Vet inte om det är Tia eller kanske tratten Tindra fräser åt hehe, för igår låg tratten på soffan och då kom Tindra och fräste och slog till den bara, hon kanske kommer ihåg när hon själv fick bära en sånt? Aja..lite konstigt de där..det går nog över snart ändå.



Har precis fått i mig en god frukost..köpte ju ICAs crunch med choklad nötter och tranbär för 2 veckor sen, har inte ätit det sen dess..hehe mmm så gott det var! och inte alls nyttigt :P men det är whatever ska ändå trycka i mig nån proteinshake senare så att man får i sig det idag me. En VÄLDIGT god snart  på den här söndagen iaf!

Later babes!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback