RSS 2.0

Megan Fox blir allt magrare

Vännerna oroar sig över att Megans osunda ätande kommer att skada hennes hälsa.



Hon är känd som en sexsymbol, men snart finns inte mycket kvar av skådespelerskan Megan Fox berömda kurvor. Stjärnan har alltid varit slank men har avsmalnat ännu mer på sistone. Nytagna bilder på stjärnan visar att hon blir smalare och smalare. Och enligt vännerna vägrar hon att lyssna på deras uppmaningar att äta mer.

Det är dock oklart om det är Hollywoods smalpress som ligger bakom viktnedgången, eller om det handlar om något annat. Enligt uppgifter väger stjärnan nu under 50 kilo och har samma midjemått som sin man Brians åttaårige son.

Hon äter bara 1 000 kalorier om dagen, skriver Now Magazine. "Megan gillar hur hennes kropp ser ut, men hennes ben är för smala och hon lyssnar inte på någon som säger åt henne att gå upp i vikt, Hon säger att hon äter balanserade måltider. Megan älskar sushi. Hon äter ingenting dåligt – hon äter bara inte tillräckligt", säger en vän till tidningen.

Även Megans ansikte ser benigare ut, vilket först fick medier att spekulera i om hon platikopererat sig, eftersom hennes ansikte såg förändrat ut. Men nu skriver de att det förmodligen är viktraset som fått henne att se annorlunda ut.

Jaja, skriverier hit och skriverier dit. Megan är döläcker men hon borde akta sig för att bli för smal eftersom man bara ser sleten och tanig ut då, inte alls snyggt på en sexsymbol eller på någon annan för den delen. man ska ju ha lite former även om man är smal.

källa:msn

Kommentarer
Postat av: neli

usch va äcklig hon ser ut. det där är ingen riktig kvinna enligt mig!

2011-03-03 @ 16:36:32
URL: http://iamsofashion.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback