RSS 2.0

Svek jag mig själv?

Jag har en liiiten känsla av att jag faktiskt svek mig själv igår..Då snackar jag självklart om det här med alkohol. Som jag skrev i förra inlägget fick vi gott vin till den goda maten igår. Först var tanken att jag inte skulle ta en droppe alkohol, MEN jag har alltid sagt att till fina middagar och liknande så kommer det KANSKE att bli nåt glas..som det faktiskt blev igår.



Det blev iaf ett glas vitt till förrätten..den höll sig nästan hela kvällen, hehe sen blev det 1,5 glas rött, för dom hann fylla på den en gång. Men jag bad faktsikt om bubbelvatten till det, för som sagt..jag hade inte tänkt att ta mer ändå. För det blir inga fyllor för mig och det vet alla vid det här laget :)

Nu är det iofs så att jag har den lilla svek-känslan BARA för att jag tog emot en annan drink me. Brukar ofta säga nej till erbjudanden, lr det gör jag alltid nu för tiden. Men igår kände jag lite såhär att: Jag har redan fått i mig alkohol så då kan jag faktiskt ta en trevlig drink med den här trevliga personen :) Hade jag inte tagit nåt alls så hade jag bara hållt mig till mina "isvatten med lime" som resten av kvällens glas innehöll!

Så vad jag kan skriva för sammanfattning av det hela så fick jag i mig alkohol och nu kan jag inte säga att jag inte fått i mig nån alkohol på 7 veckor, men jag kan fortfarande säga att jag inte supit på 7 veckor..lr hur? Det känns ändå rätt ok..hehe :P

Så ligger det till iaf med nykterist-anne
Later!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback