RSS 2.0

Föreläsning om Postrual Terapi



Var på en föreläsning igår om kroppens hållning och uppbygnad. Jävla intressant måste jag säga och man blir verkligen sugen på att besöka dom och se vad man kan ändra på kroppen för att få den fungera bättre. Ni måste kika in på posturalterapi.com för att läsa om det. Jag tror att alla massörer, kiropraktorer, akupunkturer, sjukgymnaster osvosv kommer bli arbetslösa när detta dragit igång och blivit mycket större i sverige.

Han som hade föreläsningen har jobbat som tex sjukgymnast och det lindrar inte smärta eller felet i kroppen permanent bara för stunden så han bestämde sig för att åka till USA för att studera något som han nu jobbar med, alltså postrual terapi och det hjälper folk att bli av med problem permanent så få den kropp man var född med om man kan säga så. Helt klart värt om man har ont eller har känningar som migrän, axelont osv, det lilla kan bli värre och du belastar fel muskler osv.

Det satt även människor han hjälp som berättade sina historier och han tog även massa andra exempel som man blev ganska paff över. Läs mer om ni e intresserade, jag tänker då googla vidare och kanske göra ett besök ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback