RSS 2.0

Klantigt värre!

mmm så går det när man inte har koll!..brukar fan alltid ha koll på allt typ, hehe. Men igår struntade jag i att titta till min kalender som jag alltid annars brukar göra. Har ju skrivit att det typ är mitt liv nerskrivet i den, haha låter kanske lite tragiskt men så är det. Och jag skulle ha hållt mig till den för då hade jag fan inte missat min viktiga tid jag hade bokat för idag. :/



Skrev det i bloggen förra året att jag gjorde en operation för att få bort förändringar på livmodern, som kunde utvecklas till cancer...och efter en sån grej måste man gå på kontroll en gång per år, och idag missade jag min. Alla tjejer blir kalade till undersökning när man kommer upp i en viss ålder. Måste boka om den imorrn.

Men eftersom man hade så kul på jobbet me så var det INGET som man hade i tankarna, hehe det var ju runt den tiden vi blev klara med allt.

Den här onsdagen har varit bra..även om det inte gjorts nåt speciellt, lagat mat och städat lite som ni kan se. Men den va nog bättre än många andra dagar bara för att det hände lite extra på jobbet idag, annars kan ju jobbdagen bara flyga iväg och det känns som att man inte gjort nåt speciellt..bara det man "ska" göra på jobbet typ.

Nu ska jag iaf ta och sova lite känner jag. Så får vi se vad morgondagen har att bjuda på! Här har ni en till video på the distraction..hehe

Godnatt!//A



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback