RSS 2.0

Mat & Träning 11.05.17

Tänker inte ägna såå mkt skrivande till träningen idag för idag blev det ett stenhårt benpass som vanligt när vi kör på gymmet :)

Kan ju bara skriva vilka övningar vi körde idag. Det blev liggande benpress, inner/ytterlår och rumpa, vader och baksida lår, rygg på roddställning och Ländrygg på ställning med vikt. Gasch, körde slut på ryggen totalt idag, hehe massa vikt på!

Det vi gjorde annorlunda idag var sumoknäböj med 12kg vikt. Dom kan vi visa nån dag, men man hör typ på namnet hur man ska göra :P man ska stå brett som en sumobrottare och sedan gå ända ner när man gör övningen, as jobbigt.

Öh, det blev typ mer skrivet än tänkt :P haha skulle ägna inlägget åt att skriva att olika tillskott faktiskt gör skillnad, ni som läst bloggen ett tag kasnke kommer ihåg att vi köpte dietfreak paketet och där fick vi med fettförbrännare och prestationshöjare. Nu måste jag faktiskt säga att dom hjälper sjukt mkt. Det känner man nu när man inte tagit dom på ett tag, vet inte varför vi inte tagit dom som man "ska" men idag gjorde vi det och gud vilken skillnad, man orkar ju typ 100ggr mer!



Så här såg man ut efter 30 minuterns uppvärmning, 15 minuter löpning och 15 minuter krosstrainer. Se vad fettförbrännaren gör, så svettig blir jag inte annars, som sagt man känenr skillnad direkt. Det gjorde jag förr me när jag tog det som man skulle. Dessutom så kändes det som att man kunde springa huuuur länge som helst..yepp där kickar prestationshöjaren in! Aja ni skulle sett linnet när jag avr färdigtränad :P haha hade jag badat lr??

Glömde en del av maten hemma idag..minnet är bra men kort? hehe eller inte alls bra! Fetaost och avokado saknades till maten idag, men det blev bra ändå :)
Frukost 07.30: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, proteinshake.
Mellanmål 10.30: En knäckis med keso med smak av äpple päron & vanilj. Grön te.



Lunch 13:30: Samma som igår fast med liiite keso istället för avokadom som blev kvar hemma :P På bilden har ni även omega3 tabletter, D-vitamin och Silicea för hår, hud och allt sånt. C-vitamin som dricka till lunschen och även mer vatten såklart.
Mellanmål 17.10: 2 Kesoplättar + tabletterna "loose it" och "anabolic".
Kvällsmat 21.20: Turkiskyoughurt med flytande honung, russin, hasselnöt, mandlar och Valnötter. Rött te till det..

Så nu blir det inget mer idag.
Later//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

vad är kesoplättar?

2011-05-18 @ 13:40:31
Postat av: anne & jenni

Dety är små "pannkakor" eller plättar som dom heter fast av keso :D innehållet är keso/ägg/dinkelmjöl/rödlök/senap/parmesan/salt och peppar. Man kan ha i vad som helst,t yp skinka, bacon osv :) görs i en ugnsform :) gogola så får du se!

2011-05-18 @ 13:57:34
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback