RSS 2.0

Mat & Träning 11.05.23

Årets kanske kortaste gympass! lr vadå kanske?..det var det ju, hehe. och varför blev det då så kort? Jo för att vi var lite sega till gymmet idag och för att vi faktiskt ville basta idag efteråt. Gymmet stänger ju 9 så..

Idag var tanken att vi skulle köra vårat benpass som vanligt, men vi kortade ner det väldigt mkt. Vi värmde upp på löpbandet i 15 minuter, endast löpning eftersom det var så kort tid..men det satte igång kroppen bra ändå :) Sen var det bara att köra liggande benpress, 3 x 10 rep. Efter det körde vi bara inner och Ytterlår/rumpa på maskinerna. Sen kände vi att vi inte "hann" mer, stretchade såklart fort och sen ner för bastu och dusch.

Valde dom övningarna för att dom kändes "viktigast" Benpressen tar ju hela benen och rumpa och inner/ytterlår är alltid bra att trimma :P tänker köra baksida lår och vader imorrn istället.

Vi var hur slow som helst idag på morgonen, hehe hann inte ens äta frukost hemma så den tog vi med oss till jobbet istället.
Frukost 08.30: Nöt & frukt musli, c-vitamindryck.



Mellanmål: 11.00: En näve nötter (valnöt, kaschew, paranöt & mandel) Grönt te. Så lite nötter får det plats i min näve :P

Lunch 13.00: Egengjord kycklingpaj, en likadan som förra veckan, fryste ju in inför denna veckan me. Vatten..vatten dricker vi som sagt under hela dagen, väldigt mkt.

Drack en kopp vitt te vid fyra tiden..
Mellanmål 18.00: 2 Kesoplättar.

Drack precis upp min proteinshake..och mer blir det inte idag.
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback