RSS 2.0

Hektiskt dag??

Skrev väl att denna dagen kulle bli en hektiskt dag igår? Men nah, så blev det väl inte? Iofs så har vi varit i farten hela dagen igen känns det som. det blev ju en snabbis till HBC efter jobbet, SEN beslutade vi oss för att känna lite värme igen..solariedags :D det var riktigt gött! Det avr väl typ 2 veckor sen sist? minns knappt. tiden går ju så fort..

Jenni skulle gjort fransar på Emelie idag, för det har gått 6 veckor sen hon gjorde sina...6 veckor! det är fan länge. Men sötisen mådde inte bra :( Då passade vi på att fixa till våra egna såklart,(som ni redan vet) man ska alltid göra nytta ;) jag satte dit några på Jenni efteråt också, blev ju bra. det är bara andra gången jag gör det.

Nae, sen då? Sen var klockan rätt mkt, lr jag gjorde lite "bankärenden" Sålde våra små fonder som hade lite cash, som kommer till nytta nu. Vad tänkte jag på sen då? hehe..tog mig ut för att gå till bankomaten, tro fan att det är stängt..det stänger ju vid 21. Det visste jag typ när jag hade kommit ut, men jag fick mig en liten promenad genom stan iaf för att komma till en annan :) det var rätt gött!



Så nu sitter jag här o pillar lite, klockan är alldeles för mkt nu igen, så det blir bara en snabbdusch o sen sovdags.

yepp, ännu en gång har mer än halva veckan gått, så snart är det helg igen :D woopwoop! Håll ut lite till :P haha
Ni får sova så gott så skrivs vi imorrn!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback