RSS 2.0

I did it all!

Vet inte varör jag ens tänkte tanken på att jag typ skulle ta stäningen imorrn..hehe en väldigt onödig tanke känner jag. VARFÖR skulle jag typ låta det vara tills imorrn när jag lika gärna kunde göra det idag? Imorrn har jag ju annat för mig..eller då kan jag göra annat vill säga. Fick tvätta idag eftersom våran tisdag var upptagen denna veckan, ingen som helst fara, kan typ tvätta när som helst och den här måndagen passade ändå lika bra. Så efter att tvätten var klar, vilket var tidigt så kände jag bara inte för att sitta och glo, det hade jag redan gjort länge nog så ja tog tag i städningen som sagt.

Lika bra att få allt gjort på samma gång när man ändå är igång med "tråkigheterna". Dessutom blev jag lite äcklad när jag såg en hårtuss flyga förbi i hallen, heheh det finns vissa ställen här där dom små tussarna brukar samlas och då är det fan dags att städa. HATAR hår..när det ligger och klumpar sig, när det faller..uuusch hehe, hatar hår på kläderna, ja ni fattar :P



Efter att allt var klart och iordninggjort så kände jag en sån skön känsla..gick en runda i lägenheten, gjorde det lite mysigt och tände ljus. SÅ SKÖNT! Sen var det bara att njuta :D hehe som sagt, älskar när allt är iorning.. The week is saved. Inget kvar att göra denna veckan! Jenni såg direkt när hon kom hem att jag hade städat. Hon frågade: Har du städat? hehe.

Hmm, ska snart ta och krypa ner i sängen..huvudet är rätt segt, vet inte om det är mina "blåmärken" i ansiktet som jobbar sig, fyllda med blod ni vet. För det bultar i ansiktet om jag böjer mig ner, det kände jag fort när jag städade :/ yeye.



Ikväll tar jag inte med mig datorn in i sovrummet utan SOLO och PLAZA får göra mig sällskap ett tag ;)

Hoppas eran vecka började fint så skrivs vi imorrn igen!
Nattii//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback