RSS 2.0

Julfest/bord-outfits!?

Förra året var våra outfits..eller ja, klänningar absolutely fab! Och i år vill man ju inte vara sämre såklart :P haha För imorrn är det dags för årets julbord med jobbet :D Ska bli så skoj!

Har länge tyyyp haft klart för oss vad vi ska ha på oss, MEN sen dök det upp lite andra tankar osv. Så nu har vi iaf 2 alternativ vi ska fundera lite på. Finns ju en herrans massa i gaderoben sm bara använts en gång eller så men nu vill vi ha nåt vi aldrig haft på oss innan.



Alternativ 1: Dom ursnygga och enkla metallic-klänningarna från Gina Tricot. ÄLSKAR skärningarna, helt fantastiskt snygga på! Har använt den svarta så jag vet ju att detta blir en hit ;D


Alternativ 2: Dessa snyggingar köpte vi FÖRRA året på Nelly.com, märker RARE. Den här klänningen har både spets OCH paljetter, "vintern stora grej" Älskar att den är helspets i ryggen ända ner till svanken.

Till detta tillkommer såklart skyhöga klackar (vad annars?) inte så himla mkt mer eftersom dom är väldigt utstickande båda alternativen. Klänningarna får stå ut för sig själv :)

Men vad tror ni!? What to wear?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Båda klänningarna var sjukt snygga! Men jag skulle nog valt dem översta, och sen nr 2 på nyår typ :D

2011-11-25 @ 18:24:10
Postat av: Anonym

åh ni skulle inte vilja sälja den silvriga`? kan betala bra

2011-12-20 @ 22:28:02
Postat av: Anne & Jenni

Den silvriga åker nog på på nyår så den ska inte säljas ;)

2011-12-21 @ 11:33:38
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback