RSS 2.0

Mat & Träning 11.11.03

Nu är det färdigtränat för överkroppen för den här veckan..Känns bra! Tycker att den har fått sig en bra omgång iaf :) Idag körde vi ett likadant pass som i tisdags som ni kan läsa mer om från då...



Här kör vi marklyft, det är sjukt jobbigt att hålla kvar stången. Den väger så mkt så att vi knappt orkar hålla kvar den. Vi har så små händer så det är jobbigt att hålla runt den, hehe. Det drar så mkt i händerna att tummen vill låssna, den orkar inte hålla kvar runt. MÅSTE skaffa oss sånna där grejer som man typ "binder fast" stången i handen med, kommer inte ihåg vad dom heter nu bara för att..men dom är sjukt bra! Då okar man iaf köra med dom vikterna man vill!

Lunchträning blev det idag me om ni inte förstog det :) hehe. Kör så veckan ut, får se hur nästa vecka blir..men det är såklart nästa veckas "problem".

Ser fram emot morgondagens träning, för den sker i knalleland och sen har vi även pulvret till hjälp. Kommer bli en pigg timma på gymmet och även föera pigga timmar efteråt :D haha!

En hel del ägg har det blivit idag..men ägg är fan det godaste som finns typ!..lr nah, gott är det iaf :D man kan göra så mkt med det.
Frukost 07.40: Vaniiljyoughurt med linfrön och massa nötter. Proteinshake whey100.
Lite grönt te emellan detta..



Lunch 11.15: Samma som igår. Tomat & räksoppa, fralla med ost och skinka.
Efter träning 13.15: Proteinshake.
Mellanmål 15.30: 2 kokta ägg och grönt te.
Mellanmål 18.00: Jag tog en optinut-bar.
Kvällsmål 20.30: 2 frökusar med stekt ägg och grönt te.

Nu är vi nöjda för idag!
Later babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback