RSS 2.0

Mat & Träning 11.11.07

skönt och riktigt avstressande, efter varje träningspass som sker på lunchen så känner jag mig sjukt avstressad! Vilken känsla! Det är lätt att känna sig stressad när man vet att man har grejer att göra på tex jobbet om man är iväg ett tag. Men nee, jag känner bara lugn efter ett stenhårt träningspass. Vet ni vad? Är ni stressade ska ni INTE skippa träningen, ett riktigt hårt träningspass sänker stressnivån jättemkt, du får annat att tänka på än det som stressar dig just nu, vad det är kan vara!

Iidag blev det ännu ett hårt gympass mitt på dagen :) såå sjukt skönt. Skulle kunna träna så här hela tiden..fast det kommer inte funka hela tiden, men rätt ofta bara vi planerar allt bra.

Måmdagen började med ett stenhårt underkropps pass, denna veckan kommer se likadan ut som förra..alltså underkropp och överkropp varannan dag. Sen kommer vi börja variera med pass igen.

Vi kär ju typ alltid våra ben/rump övningar när vi kör underkroppen, ändrar kanske bara lite ordning på övningarna så att musklerna får jobba lite mer med annan ordning.

Började med liggande benpress, nu är vi uppe i 100kg i stan me. tror vi har suttit/legat lite fel innan för då har man inte orkat lika mkt...LR så har vi bara blivit så mkt starkare nu det senaste eftersom vi kört så hårt.



Sen körde vi utfall..denna gången BARA vanliga djupa utfall. La på lite vikter så att det skulle vara extra jobbigt idag. Kommer nog kännas ordentligt på onsdag..lr imorrn. Sen var det vader och baksida lår. Efter det körde vi knäböj på stången, då fick man verkligen jobba eftersom man kört allt annat först.

Efter det körde vi mage på maskinen och även plankan. Plankan kommer vi köra mkt av nu...

ojoj, blev lite gottis ikväll..en måndag :P men det har vi väl förtjänat..?
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt. Multivitamindryck.
Lunch 11.15: Fylld kyckling med apetinamos..recept kommer i veckan.
Efter träning 13.00: Proteinshake.
Mellanmål 15.30: Keso med smak av annanas och passion.
Kvällsmat 19.00: 2 frökusar med stekt ägg, grönt te.

Sen blev det som sagt gottis, såg glassen i frysen..kunde inte låta bli :P haha
yeye, nu blir det självklart inte mer för idag..!

Later babes//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback