RSS 2.0

Efter regn kommer sol?

Efter en SKITstart på väg till jobbet, med regn och genomblöta kläder känndes det som att hela dagen var förstörd! hehe men dagen på jobbet gick bra ändå som sagt, TUR det! Mkt att ta tag i MEN man får inte tappa hoppet eller orken.. :) Peppa varandra måste man göra!

Efter jobbet gick vi direkt till Anki för att hämta våra överkast till sängarna, hon tvättade dom åt oss eftersom vi inte kan tvätta dom i våran lilla stuga här, maskinerna är för små! hehe TACK! Regnet kom lägligt på vägen hem me! FY, vi glömde parraplyerna på jobbet, hehe...gud asså!

YEYE, efter regn kommer sol! Det blev iaf SOLariet som fick sig ett besök..kände att vi behövde lite värme, kan ju vara bra att ha lite brunare ben inför morgondagens fotning vi ska ha på jobbet :) Ska bli skoj.

Det har varit en riktig chilltorsdag idag. Legat i soffan o glott på True Blood! Har börjat på säsong 4 nu :D nicnice! MKT spännande..snart är vi ikapp med det som kommer på canal+, buhu! Då kan man inte kolla när man vill längre :( Gottade oss med digestrive till det :)



GOOOOTTIS! Ni måste prova det!

Aja, nu gäller det att bli pigg inför imorrn, WOOPWOOP! Det är ju fredag, så hur jobbigt kan det bli egentligen? :P hehe

Natti!//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback