RSS 2.0

Mat & Träning 11.10.18

Att sitta ner en längre stund tar kål på ryggen..om man inte sitter på en väldigt bekväm stol då. Ibland undrar jag faktsikt hur vissa som inte tränar nåt alls orkar hålla en bra hållning, jag säckar ihop jäkligt lätt och ändå gtränar jag ryggen väldigt hårt. Undra hur det skulle varit om man INTE tränade alls, hehe den hade ju gått av fan..just nu känns den väldigt öm, har suttit still en längre stund.

Hemma träning har det skrivits om ett antal ggr, har alla redskap hemma, men tro fan inte man tar sig tiden. Hade tänkt o träna mage och rygg hemma idag, men nah. klockan är redan för mkt nästan..fats vem vet, KANSKE blir att man plockan fram bollen efter den lilla promenaden vi ska nu, ska bara hämta en liten sak Jenni glömde hos hennes kompis brorsa i helgen.

Har väl inte så mkt mer att skriva om när det gäller träning, lunchpromenad fick vi i vanlig ordning idag. Jenni känner av veckans träning i kroppen när hon spänner sina muskler men inget annat typ. Får se vad morgondagern bär med sig :P hehe

Brukar ofta ta lunchpromenaden efter att vi ätit lunch men idag blev det att vi tog den före, var inte så hungriga och alla andra hade lunch så vi passade på att gå ut ungefär samtidigt.
Frukost 07.40: 2 kokta ägg mosade med smör, multivitamindryck.
Mellanmål 10.30: En halv liten keso var med smak Annanas & passionfrukt. Grönt te.
Lunch 12.30: Räkpaj, ni har väl inte missat receptet? :P
Mellanmål 17.15: Nudlar med tonfisk.



Kvällmål 21.10: Grönt te och lite musli. ÄLSKAR verkligen Icas nöt och frukt musli..den är godast, brukar lägga i lite extra nötter.

That's all!//A

Kommentarer
Postat av: cassi

men äter ni bara musli? mjölk, fil, inget mer? TORRT

2011-10-20 @ 10:10:34
Postat av: Anne & Jenni

men klart vi inte BARA äter musli, med mjölk för det mesta ibland yoghurt

2011-10-20 @ 11:12:46
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback