RSS 2.0

Mat & Träning 11.10.27

Ne, det blev inte som vi tänkt oss idag ändå. Imorse bestämde vi oss för ett till pumppass på lunchen. Passade faktiskt bra ändå :) Hade tänkt o köra ett hårt benpass men vi kan lika gärna köra en "trimvecka" denna veckan istället. För från och med nästa måndag är det hårdträning endast på gym i TYP 2 hela veckor..För sen blir det ett litet kortare uppehåll ändå. Så nu kör vi på.

Sen att Jenni inte ska träna mer denna veckan och då passar det kanon attt ha kört igenom hela kroppen 2ggr iaf. Och idag blev det faktiskt så som förra torsdagen, Inga armar..istället blev det utfall och axlar, så nu har man fått båda delarna :D känns bra!

Yepp, riktigt gött idag igen, det känns sjukt bra att sätta sig framför datorn efter ett hårt pass..man bara känner hur duktig man varit :P hehe Det är synd att det snart blir för kallt för att cykla..hur ska vi då ta oss dit? Får ragga bil på jobbet, eller så får vi börja springa dit. haha. Nerå, det är ju inte så att man komme gå på lunchpass hela tiden sen utan det är mest nu när Jenni gör fransar.

Dom här mattiderna passar utmärkt dessa dagar. undra om man kan köra på dom dom dagarna man INTE tränar? vad tror ni?..kanske ska testa det imorrn. Fast jag ska ju träna imorrn iofs men inte på lunchen ändå. Aja, får se :)

Frukost 07.30: 2 kokta ägg mosade med fltande smör, Proteinshake whey100.
Lunch 11.10: Ungsbakad lax med tomat & spenat. Recept kommer imorrn!
Efter träning 12.00: proteinshake whey100.



Mellanmål 15.30: Grönt te, Keso med päron äpple & vaniljsmak. SÅ GOD!
Kvällsmål 19.00: Grönt te och ett glas "vardagsgottis". Som innehåller turkiskyoughurt, nötter, russin och flytande honung.

Tror faktiskt inte att det blir nåt mer ikväll. Not hungry...lr jo, börjar bli.
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback