RSS 2.0

sick of this!

Är REDAN trött på att vara sjuk! Okej om man är förkyld och snorig och har halsont men att man kan gå till jobbet, sjuk på det sättet men att vara sjuk så här, att man faktiskt inte KAN gå till jobbet är sååå jobbigt! För som vi skrivit många ggr så är det verkligen inte ofta det händer att vi är borta från jobbet. Jobebt är inte vårat liv om ni nu skulle för för er nåt sånt :P hehe men det känns bara jobbigt att vara borta lixom. Det blir ju bara jobbigare att komma tillbaka på nåt sätt.

Som ni förstår så är jag inte alls mkt bättre och kan därför inte jobbar imorrn heller. Hade inte fått gå till jobbet i vilket fall som helst iofs, man ska tydligen vara borta 48 timmar efter det att man "blivit bra" efter en magsjuka för man smittar fortfarande. IRRITERANDE!

Det blev lite söndagsmys här hemma ändå, har försökt hålla mig på avstånd från Jenni ikväll. Tittade på en trevlig film.



Det var en riktig "söndagsfilm"..med andra ord: mysig..OCH underhållande :)

Missade pan am, så ja tänkte ta och kolla på det nu innan jag stänger ner..tänker inte sova bort hela dagen imorrn bara för att man är sjuk.

Hoppas ni har haft en fin helg med massa trevligheter och soool! Får hoppas att veckan bjuder på bra grejer!
Natti//A

Kommentarer
Postat av: M

Tycker det är ganska självklart att man stannar hemma en dag extra om man haft magsjuka, det vill man ju verkligen inte att nån annan ska få! Och så finns det ju till på köpet såna som mig, som börjar må illa bara av att läsa om att nån annan har/haft magsjuka och som är livrädd för just det där..



Krya på dig!

2011-10-17 @ 09:24:46
URL: http://traningpag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vad har ni för märke på eran silica? (kan ni ta kort på den)?:) Och vad använder ni för andra kosttillskott & hur ofta tar ni dem?:) Kram en läsare

2011-10-17 @ 10:50:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback