RSS 2.0

Tiden räcker inte till..

Phew.. äntligen hemma. Eller kom hem för ca 15 minuter sedan aknske men har slängt i oss en shake, proteinbar och jac3d och är klara för ett hårt pass ben/rumpa :P ska bli nice!

Tiden räcker inte alltid till, vi räcker inte alltid till. Det finns en hel del att fota för oss men vi jobbar ju som retuscherare och hinner inte alltid fota när det behövs tråkigt nog, det hann vi alltid förut men de blir ju mer o mer o göra och därmed hinner man inte vara på alla ställen samtidigt men alla gör sitt bästa och vi komemr bli bättre ;D så e de bara, man ska alltid bli bättre, inte tvärtom!



Redo att fota, se hur mkt jag hade som väntade, Anne hade en hel del trosor, men de blir mer fotning imornr o fredag förhoppningsvis så allt blir gjort den här veckan. Fick hoppa in en liten stund för akutgrejer innan hemgång.



Underbart väder idag oxå. Självklart gick vi o satte oss på en bänk i favvolekparken ;D sol är ett måste n när dagarna bli kortare, glöm inte att köpa D-vitamin för extra intag, det ska vi göra iaf! håll humöret uppe! ;D



Nu ska vi cykla iväg till gymmet. lite shopping innan ;) vi skrivs senare, kram till er alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback