RSS 2.0

Gosigt!

ÄLSKAR dessa. Plädarna finns ju lite överallt och i olika färger, två ställen som har billiga plädar är tex RUSTA för bara 149:- och CHILLI för 199:-! SUPERGOSIGA verkligen. Min bästa vän Falk jobbar på VINGA of sweden så han kom hit med två stycker mysisfiltar till oss. Så det är via honom vi köpte dessa. Velat ha en länge men aldrig fått tummen ur :P nu ska de mysas rejält framför tv:n i höst och vinter! GOOOS!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej! vet inte om ni kan svara på detta men är bara lite förvirrad. jag brukar alltid få mitt paket från nelly på max två dagar, jag beställde mitt paket i fredags (vet att inte helgerna räknas) och har inte fått det än (idag onsdag). när jag sökte efter paketet stod det att det var i göteborg den 12e, (jag bor i norrköping) är det så att erat kontor / lager ligger där och jag bara är lite förvirrad? haha tänkte att den kanske kommit till fel stad. tacksam för svar :)

2011-09-14 @ 18:51:12
Postat av: Anne & Jenni

Hej! Kontor och lager ligger här i Borås! Du kans kriva till nellys kundtjänst of rga om dom kan kika vad som hänt emd ditt paket mend e kommer nog fram snart ska du se, posten kan ju vara segare vissa dagar än andra :D

2011-09-15 @ 08:46:04
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback