RSS 2.0

Mat & Träning 11.09.07

vila igår, hård träning idag. Vi skulle ju köra en likadan vecka som förra veckan. Då betyder det att det blev ett benpass idag. Idag körde vi ett omvänt pass. Det vi vrukar börja med var upptaget så vi körde benpasset baklänges mot förra gången..hehe. Så idag började vi iaf träningen med 10 minuters löpning/uppvärmning.

Första benövningen blev då "ryska utfall" med stång på ställning, kändes bra att inte vara helt slut när man körde dom :P hehe förra gången var det ju sjukt jobbigt. Denna gången kände man lite extra just i rumpan me. Direkt efter dom så körde vi knäböj på stången. Sen körde vi liggande benpress..benen var fan spagetti :P haha men aja. Sen var det magens tur en snabbis på makin eftersom dom andra maskinerna vi ville träna var upptagna. Körde lite extra mage idag. Efter magen blev det sista benövningarna som bestog av vader och baksida lår..fick kämpa ordentligt!

Som sagt, det var gött att byta ordning..tror musklerna fick kämpa lite extra, känns så just nu iaf. Kommer nog känna av detta passet ordenligt imorrn.

Aja, magen fick sig en sista omgång med innan stretch, gjorde lite cykelsitups, höftlyft och andra övningar.

Jenni sparade på lite kalorier för att kunna fika idag..kommer skriva ut mina kcal för varje mål, jennis har jag ingen koll på.
Frukost 07.30: Jenni: 2 mosade ägg med lite smör. Jag: Havregrynnsgröt, med linfrön och sylt - 217 kcal.
Mellanmål 10.30: Grönt te och nötter, 10g mandel, 15g paranötter, 15g valnötter - 264 kcal.
Lunch 13.30: Kycklingfilé med en sallad gjort på bladspenat, rödlök, kiwi och tomat, men vitlöksås gjord på turkisk lätt youghurt. - 176kcal. kommer lägga in det imorrn.
Mellanmål 16.00: En halv burk keso med smak av äpple,päron & vanilj (125g) och jag tog en proteinshake till det också - 252kcal.
Efter träning 19.00: Jag: Proteinshake whey100 - 133kcal.



Jenni tog en fika på stan, detta vettefan vad det innehåller..kan ju kolla på det nångång.
Kvällsmat 19.45: Jag: äggröra gjort på 4 ägg med lite yellow chilli i..ungefär - 412 kcal

Sen blir det inget mer, dricker lite te just nu bara.
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback