RSS 2.0

Mat & Träning 11.09.21

En onsdag utan träning, känns tugnt..hehe :P ne ska inte överdriva med det men det känns iaf! Men det är väl för att man har haft ett sånt bra flow på träningen det sista. Men som vi skrev igår så har vi kännt oss lite krassliga. Ja, BÅDA 2 har varit lite svaga i halsen, blivit lite förkylda efter helgen.

Får faktiskt hoppas på att det inte blir värre tills imorrn, för vi vill faktiskt får våran torsdagsträning i Knalleland. Idag har det dock varit annat som stått i vägen för träningen än förkylning, som ni redan förstått. Jenni gjorde ju fransar och jag tog en trip till GBG med mammi <3

Det är tråkigt att inte kunna träna när man känner att man verkligen vill, som sagt så är vi inne i en period då vi tycker att det verkligen är gött och även kul att träna. Det är långt ifrån att man alltid känner så..det kommer perioder då man kan tröttna totalt, men då ska man fan inte bara lägga ner allt. Då är det bättre att ta lite färre och nyttiga pass så att man ändå håller sig i form och inte bara tappar allt, för då blir det bara ännu jobbigare för då känner man kanske att man måste börja om.

Kommer nog iofs aldrig tröttna totalt på träning, för det är en hobby för oss, det är våran fritid..hehe som vi har skrivit innan så går vi hellre till gymmet med en vän än att sätta oss på ett fik. Det är både roligare och ger mer för dig själv, så känner vi lixom. :)

Yeye, nog om det..idag har vi iaf ätit...
Frukost 07.40: 2 kokta ägg, mosade med smör + multivitamindryck.
Mellanmål 10.40: Grönt te och en nektarin.
Lunch 12.30: Skagenrisoni med räkor.
Mellanmål/middag 17.40: Tonfisk och nudlar...grönt te.
Kvällsmål 21.40: Grönt te och en optinut.



Inget mer än sömn som gäller ikväll!

Natti//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback