RSS 2.0

Mat & Träning 12.01.04

Men MAMMA MIA!!!!! Har vi någonsin haft så här ont som vi har JUST NU???, inte vad jag kan minnas iaf..och jag tror nästan att det kommer bli värre imorrn! För snart kommer väl träningsvärken av dagens träning, ryggen är redan helt paj och ja, idag tränade vi överkropp vilket innefattar rygg och då kommer den värken imorrn, för den värken vi har NU är troligtvis från gårdagens träning.

ohohoh, haha..Gud vad man pinar sig ibland alltså.



att ligga ner gör ont överallt, ser ni ställningen Jenni ligger i, det är så sjukt jobbigt att komma upp därifrån, det är sjukt jobbigt att bara sätta sig rakt när man sitter och lutar sig mot ryggdstödet i soffan som jag gör just nu. Jag har aldrig haft så svårt att ta mig ner från trappor som jag har nu heller, hahah mina framlår är ju bara helt gone. HUR ska det gå imorrn? Vi får ju helt enkelt HOPPAS att vi kommer upp ur sängen, om vi ens kommer till sängen härifrån vill säga.

Dagens träning bestog av:
Ländrygg, av marklyft med stång. Överdelen av ryggen med stånde rodd. Sen var det chins på ställning. Axlar med hantlar, och stång. Sen blev det biceps och triceps på ställning. Stretching efter det. HELT slut..orkade inte ens göra mage idag, den är ju helt sönder me..hehe

Gaash, är så törstig hela tiden..ge mig nåt att dricka fan! Ge mig Oboy eller nåt :P
Frukost 06.20: apple,kanel & vaniljyoughurt med nötter.
Efter träning 07.45: Proteinshake.
Mellanmål 10.30: Grönt te och en apelsin.
Lunch 12.50: Majssoppa med räkor.
Mellanmål 15.00: Proteinshake.
Mellanmål 17.30: Powersmoothie.
Kvällsmål 20.30: Grönt te, Jenni tog en optinut-bar, Jag tog en skål musli.

NU blir det vatten, vatten vatteeeeeen!
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback