RSS 2.0

Mat & Träning 12.01.06

Den här fredag har blivit en vilodag såklart..man ska aldrig träna när man har druckit dagen innan. Då får hjärtat och kroppen jobba dubbelt så hårt utan resultat. Kroppen förbränner bara alkoholen vid träning istället för fett, vilket också resulterar i onödig anträngning. Men promenader och liknande är ju alltid bra för då får man frisk luft iaf :) och sen blir man piggare.

Men som sagt, en vilodag idag..våran kropp behöver ändå vila lite med tanke på värken. Det är inte bättre idag men det är inte värre heller. Tor gårdagens träning gjorde lite nytta och även våra moves on the dancefloor inatt :P hehe

Hade tänkt att ta ett helgpass imorrn igen..DET var länge sen :) ska bli gött, för då är det helkropp i form av Bodypump som gäller..herre gud vad jag har saknat pumpen!!

Idag har jag iaf bara ätit ett mål och det var tacos innan, Jenni åt tonfisktoast till frukost.
Sen har vi druckit en del pepsi max som vanligt och lite marabouchoklad..men inte den mörka utan nu tog vi mint och apelsinkrokanterna i dom vanliga.



Hittade den här gamla bilden lite tidigare idag. Vet inte ritkigt hur gammal den är men skulle tippa på 1,5 år. Kul o se hur man såg ut innan. Ser väl inte så stor skillnad från idag men man börjar kolla lite och ser saker på bilder när man poserar. Om det putar ut nåt nånstans eller inte :P haha

Skön färg på kroppen iaf, tur att man itne är vit nu heller. Får försöka hålla färgen nu känner jag. Gillar den :)

Känner mig lite uttorkad som vanligt "nu för tiden"..hehe tänkte tagit tabletterna idag men tar dom nog imorrn eller söndag istället, alkoholen från igår har varit rätt uttorkande nu.

Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback