RSS 2.0

Mat & Träning 12.01.08

Tänkte nästan att man skulle få trningsvärk i brösten idag, eftersom vi aldrig körde bröst tidigare i veckan, för det brukar vi ju annars köra med överkroppspassen på gymmet, men vi orkade inte det denna veckan. Så igår körde man ju bröst på pumpen o det känns idag. Resten av kroppen känns helt OK faktiskt.

Inget gör mer ont iaf. Får se hur vi mår imorrn när vi väl kommer till gymmet och ska sätta igång igen, hoppas att kroppen klarar av lite mer..kommer ju försöka lägga på lite efter varje vecka nu för att nå upp till vikterna vi körde med innan uppehållet. Önska oss lycka till :P

gottis-söndag måste jag säga att det har varit :) när det gäller alla mål som vi stoppat i oss.
Dagen började med en god frukost i form av 2 frökusar med stekt ägg och grön te. Sen tänkte vi tagit gottisyoughurt som mellanmål MEN sen kom det bara ett stort begär efter nåt annat gott.



Fick kvar parmaskinka från igår så då blev vi sjukt sugna på ostfrallor med ost och skinka på. Alltså..det är smält ost på frallorna :P hehe grönt te till det också.

Sen blev det kvällsmat..och då blev det, kan ni gissa? Egengjorda hamburgare :P hehe så i helgen har vi fått i oss allt av det goda. Tacos, pizza och hamburgare..standard nu för tiden.

Sen har vi ätit lite mörkchoklad. Den vanliga var inte lika lockande längre som man trodde att den skulle vara. Pepsi Max hela kvällen me såklart.

Tog en vätskedrivande tablett på morgonen så därför har vi druckit mkt vatten idag också. Vatten is the shit!
Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback