RSS 2.0

Mat & Träning 12.01.23

"Hur tränar du när du tränar mage, kör du tills du är helt slut eller kör du bara lite enkla övningar?" eeeh..whaaat!? hehe, Jenni fick en sån fråga här om dagen. VEM går till gymmet för att "slösa" sin tid och bara kör lite  enkla grejer? Det är en bättre fråga enligt mig!. Har skrivit det innan och jag gör det nu igen. VARFÖR går man till gymmet och bara "slöar". Hade vi aaaldrig gjort, när vi väl tar oss dit då kör vi tills det inte går mer typ, man ska ju få ut nåt av att stå där eller??

Även om man kör kondition eller enklare grejer så ska det iaf kännas, annars kan man väl göra annat med sin td..så känner jag iaf, sen är det väl olika. Folk kanske går till gymmet för att få bra samvete eller nåt, för att kunna säga till sig själv: vad duktig jag varit idag som varit på gymmet.

Anyway..vi kör inte lite enkla övningar när vi kör mage eller nåt annat för den delen  heller, men när vi kör så kör vi mage tills vi inte kan andas mer, när magen bara svider och man inte orkar en gång till typ. Lika bra, right?

Blev ett vanligt benpass idag, behöver inte skriva upp allt. La iaf på 5 kg på benpress idag..rätt bra! mer ska det bli. Ska även byta ut repetitionerna och vikterna till nästa vecka, tänkte att vi skulle gjort det idag men vi väntar en vecka till.

Apelsinen fick byta plats idag eftersom den glömdes hemma..
Frukost 06.30: 2 kokta ägg mosade med smör. Jack3d och c-vitamindryck
Mellanmål 10.30: Grönt te och lite nötter.
Lunch 12.45: Het tortilla med kycking.
Mellanmål 15.45: 2 kesoplättar och grönt te.
"Middag" 19.00: Tonfisk och fetaost med chillifalkes, grönt te.

NU:
grönt te och en saftig apelsin..mmm, så uppfriskande!



Inget mer efter detta..

Later//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback