RSS 2.0

Nyårslöften!

Man lova alltid en massa när det nya året börjar..men håller man någonsin nåt av det?? Ja visst, det är lätt att lova att man kanske inte ska dricka lite mkt som förra året och ja, det kan ju inte vara så svårt att hålla om man bara skippar en helg i månaden :P hehe Ofta lovar man samma sak år efter år?

Men iår kände vi att vi skulle lova att ta tag i en grej vi faktsikt funderat på at göra länge. "Att hjälpa till lite" Att skaffa ett fadderbarn som man kan ge ett bätrte liv till.

Det var ju någon som kommenterade att vi spenderar så mkt pengar på oss själva, och undrade varför vi isf inte kunde göra nåt "vettigare" med pengarna som att tex. skaffa ett faderbarn. Det har vi tänkt o göra som sagt! Har ni fadderbarn som skrev det eller önskar ni bara att ni hade mer pengar att spendera på er själv? Och som vi skrev så kan jag inte hitta vettigare saker att spendera på än sig själv med tanke på att det är dina pengar och man ska själv kunna leva innan man kan hjälpa andra.




Frågan är sen då vilken organisation man sak välja..det finns ju några stycken. Ska sätta oss och läsa igenom dom så att vi vet vad våra pengar sen ska gå till. Hade nog velat ha ett speciellt barn så att man kan följa alla framsteg. Men sen är et bra om många får nytta av det.

Aja. vi får väl se vad som händer..

Tänkte börja med "mindfullness" oxå, Vi känner att vi stressar runt mkt och är lite väl aggressiva med korta stubiner i många lägen så det ska vi oxå ta tag i. Ska bli skönt och bli sitt gamla lugna jag. INGET kunde reta upp mig förut, kände inte att det var så nödvändigt. Vet inte vad som hänt nu.

Vad har ni för nyårslöften då? Någon mer speciell än förra året? :P


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ett tips är Gambiadirekt.se



Då går era alla pengar direkt till ert fadderbarn eller fler människor om ni så önskar! Sen kan ni följa deras liv och pengarna genom en blogg och FB sida.



2012-01-08 @ 00:56:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback