RSS 2.0

Snö & sol!

oh no..snöstorm igen eller vad? Har inte kollat vad vädret säger men det sr iaf ut som att bli en del snö nu inatt. Här snöar det på som tusan. Aja, det är bara Januari, känns rätt skumt att det inte varit mer vintrigt ute. Gillar ju snö, men då sja det vara torrt och fint pulversnö på marken..sen ska solen lysa och det ska vara någon minusgrad. Så där fint ni vet :)

Åh, sol är ju inte helt fel heller..längtar tillbaka till den skäna solen..känslan av att stekas och bli härligt brun. Nu får man fejka det i solariet, vilket vi gjorde idag :P hehe kände verkligen för lite värme och färg. Så när Jenni var klar med fransgörat så fick kroppen lite färg.

Tiden går fort...snart är det dags för pappa att bli ett år äldre igen, han kommer fira sin födelsedag i Finland så då är det väl bäst att ta sig dit också?



Kollade på lite olika alternativ, får bestämma oss senare i veckan..när man har kollat att allt fixar sig på jobbet och lite sånna saker, men det kommer inte vara några promlem. Kommer inte vara borta länge, bara över helgen isf :)

Ne fy, idag e man lite tröttare än igår..så nu ska jag ladda inför en hård morgon på gymmet.
Hoppas eran vecka började fint! Nattu//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback