RSS 2.0

Vi tror inte, och vi har inte tid!!

Enbart tex. måste få en del saker utredda för folk verkar ha fått allt om bakfoten.



FORFARANDE tycker vi inte att vi är BÄST på nånting. fattar inte hur folk kan ta de på så fel sätt. MAN HAR INTE TID OCH SKRIVA ALLT MAN TÄNKER, TYCKER OCH GÖR på vardagarna och de är sånt som vi själv är intresserade av och de som andra folk intresserar sig av vi skriver om.

Vi älskar att träna, de betyder inte att vi vet allt, kan allt osvosv, vi skriver bara om hur VI gör och det funkar för oss, vem säger att de funkar för alla andra, de funkar för oss bevisligen annars hade vi inte ändrat kroppen alls. Och om folk frågar om råd, självklart skriver vi det VI tycker är bra och själv hade gjort, vem fasen säger att det är den bästa lösningen och att de inte finns bättre. Finns ju hur mkt som helt man kan göra. Tycker man inte våran lösning är bra, hitta nån annan? det finns många rätt. inte bara ett.

Och bara för att man har pengar, så betyder de inte att man ska kasta ut allt till alla andra, Vi SPARAR pengar, o det är till hus, bil och allt annat som komma skall. Ska vi ge bort de vi slösar på oss själva och sedan ta de vi sparar o slösa på oss själva istället så som mat och kläder. Jaha.. vart finns sparandet då? Då får man ta lån för framtiden, vem fan vill de?

Vi är ekonomiska och sparar mer än dom flesta så alltså slösar vi inte så mkt som alla tror, bara för att man skriver ut saker på bloggen. Plus att vi är två som delar på allt och bor ihop, det blir biligare, man köper mer. En sak vi köper kan båda ha, därför kan v köpa två olika. Samma sak som ni köper två tröjor eller vad fan de nu kan vara.

Så de med att vi bara bryr oss om utseende och saker är löjligt, de kankse framstår så men man har inte alltid tid att skriva allt annat på bloggen, de e bara ca 10% av allt, men de trodde jag folk som läste bloggar fattade, annars har man inte fattat så mkt om ni frågar oss. Man får ingen helhet på en människas liv genom en blogg, de vet vi oxå när vi läser andras bloggar, inte går vi o dömer dom på de dom skriver direkt, man vet att de finns mer under ytan, hur dom tänker under dagarna, hur dom är som människor mot andra människor. Många blir förvånade över hur jordnära och snälla folk är när dom  träffar dom för första gången när man haft förutfattade meningen som folk tenderar till att ha helt ionödan. tyckcer man ska sluta med det och skaffa sig en RIKTIG uppfattning, men varför bry sig om nåt sånt när man ändå inte finns i personens liv? Egentligen är det inget att störa sig på för du är ändå inte en del av det livet? förstår inte ritkgit..

Vi klankar aldrig ner på folk, snackar inte skit om någon på bloggen, vi säger inte att folk gör fel, vi lägger inte onödig energi på att va sura på folk och gnäller inte på hur folk ser osvosv. Vi tycker alla ska få göra de dom vill och känner för o se ut precis hur dom vill. Och de finns människor som är helt tvärtom, som skriver hur man borde leva, se ut och göra. Det är dom som är utseendefixerade och är blåsta för att dom tycker så mkt om andras liv ist för sina egna. Och om man inte tycker om hur bloggen framhäver folk eller man inte tycker om innehållet eller har nåt annat man stör sig på tycker jag inte man ska lägga energi på de heller, skulle vi aldrig göra, läsa en blogg som inte gav oss nåt eller som man verkligen inte tyckte om, energi och tidsslösande. Tycker tex synd om KISSIE som har så många hatande besökare på hennes blogg, fattar inte hur man kan lägga tid och energi på det. Vi gillar inte bloggen så därför läser vi den inte heller, svårare än så är det inte. stackars folk som måste klaga på henne för att må bra. tack för oss.

Kommentarer
Postat av: Anna

Orka idioter som håller på att kommentera skit i ens bloggar!! Folk är bara avundsjuka!! De gör folk helatin i min o ja hatar de

2012-01-07 @ 20:55:04
Postat av: Anne & Jenni

Jaa dom får helt enkelt inse fakta. man skriver det man själv tycker är skoj i bloggen man tar inte upp hela sitt liv, de måste vara avundsjuka för att dom själv inte kan göra saker eller nåt. aja tycker sånt är onödigt och tråkigt att höra att du får sånna kommentarer, dom borde inte läsa bloggar dom ska hacka på!

2012-01-07 @ 20:58:54
URL: http://twiceas.blogg.se/
Postat av: Marija

Själv älskar jag också att styrketräna och gör det varannan dag. Tycker ni är grymma! :) Jag kan faktiskt remkommendera en produkt till er: Hemo rage black. Riktigt grym är den då fan blir man durasell kaninen! :D

2012-01-08 @ 13:30:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback