RSS 2.0

F-ing disciplin!

Gaaaah, man vill ju inte ens tänka på vad man har i sin frys och i skåpen i köket! Det finns för mkt gottit som man ska hålla sig borta från! haha, vilken f-ing discipling det behövs! SPECIELLT nu när man är ledig..för varje dag känns som lördagar eller söndagar! och det är ju våra "GOTTIS-dagar". Vi har klarat oss bra! MEN det betyder faktiskt inte att vi inte kommer att gotta oss lite nu under veckan, det är som sagt semester och då e de lite whatever för oss..som när vi var i finland i början av Juli.  Men nu är det rätt mkt annorlunda med tanke på att vi tränar flera ggr i veckan och det gjorde vi ju inte där :P

Yeye, har som sagt mkt gott i skåpen, Men här sitter man med sin tonfisk efter träningen :P hehe gott är det me, men inte som det andra.

Blir väl mys i soffan ikväll, en vän ringde men hade inte med mobilen, undra vad han vill? kanske att man kommer ner på stan för lite drinkar? well..we'll see!



Ska iaf måla mina tånaglar i den nya fina färgen vi köpte idag. Den heter "get a rose 4 me" gillar den väldigt mkt..den är femenint rosa utan att vara skrikig, väldigt "nuderosa".

Later babes!
XoXo//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback