RSS 2.0

Aldrig mer!

Andas in...och andas ut! åh herre gud, nu kan man andas ut en stund. Det var så chill på jobbet idag så att vardagen känns som ett enda stort kaos.. ALDRIG MER att vi gör allt detta på samma f-ing dag! nono, det blir för mkt, hehe men så blir det ju ibland..då märker man vad man ska o inte ska göra :P

Efter jobbet idag så var det dags för att handla mat, brukar ju göra det på lördagar bara för att.. men idag blev det gjort iaf. SEN var det ju dags att laga maten för veckan.. och denna veckan blir det Caesarsallad i 2 dagar och sedan blir det en dag med spagetti och köttfärssås, mkt god är den! Sedan gjorde vi även våra goda små kesoplättar som mellanmål.Åh och disken innan det, den ska vi inte ens snacka om.. aldrig mer att man inte diskar på några dagar, det blir ju bara jobbigt då! När allt var klart..aah då va det några minuter kvar tills det var dags att träna..paniiik, spring typ! hehe ne fy..hann iaf till passet.

Det tar faktiskt inte slut här än, har iaf fått i mig min tonfisk och dricker lite te nu, ni ser ju..klockan e fan 10 snart.. och kycklingen till caesarsalladen är i ungnen NU, haha!

yeye det löser sig.. men ni får ha en fortsatt trevlig måndag för nuuuu ska jag bara ligga ner och njuta en stund. Jenni ligger väl o chillar hos Danne.
så..XoXo//A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback