RSS 2.0

Platt mage - på en minut!

Drömmer du om en platt mage nu när bikinisäsongen snart sätter igång. Känns gymmet tidskrävande och dieterna tråkiga? Nu kan du få platt mage på bara en minut.

Det är svårt att tro att en enda övning kan göra skillnad men American Sport Council har nu utsett denna övning till världens mest effektiva magövning eftersom den tränar magmusklerna hårdare än någon annan träning. Den aktiverar även alla olika magmuskler som annars kan vara svåra att nå under träning.Så här gör du magövningen Captains Chair:
1. Sätt dig på en stol som är så pass hög att dina fötter inte når ner till marken.
2. Sätt dig på dina händer
3. Luta dig framåt och lägg vikten på händerna. Böj sedan benen och lyft på låren cirka 7 centimeter upp i luften och sänk de sedan kontrollerat.

Kör övningen i cirka en minut, men orkar du så kör lite längre.

Och som ni läste precis ovanför så betyder inte detta att du har en platt mage på en minut utan att man ska köra denna övning en minut typ varje dag för att få en, hehe men det har nog alla fattat :P

Gjorde ett litet snabbtest av den och jag kan nog lova att den funkar om man får till tekniken rätt, kändes as jobbig, men som sagt smakade bara på den, får köra den i dagarna :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback