RSS 2.0

Silicea - För hår, Hud & Naglar.

Skrev att vi köpte ett nytt kosttillskott som ska vara bra för hår hud och naglar, vi började använda det i fredags 8/4-2011..så nu får vi se om det händer nåt :) Här är iaf lite information om det.Original Silicea är ett kosttillskott som innehåller kisel för välmående hår, hud, naglar och mage. Kroppen kan tillgodogöra sig kisel i finfördelad form och Original Silicea innehåller finfördelat mineraliskt kisel som kan tas upp i kroppen från tarmen. Original Silicea finns både som kiselgel och som kapslar. Kapselhöljet är helt vegetabiliskt. Kiselgel är en trögflytande gel som består av kisel och syre tillsammans med vatten. Gelen är 100 % naturlig och innehåller varken konserveringsmedel eller andra tillsatser.
* Mage gäller enbart Original Silicea som kiselgel.

Välmående och tjockt hår, frisk hy och starka naglar.

Kisel är ett spårämne som finns naturligt i kroppen och behövs för att bibehålla normal uppbyggnad av kollagen och bindväv. Kollagen är ett protein som finns i bindväv och har en stödjande och sammanhållande funktion. Bindväv finns i hela kroppen och omsluter muskler, vävnader och organ.
Huden utgörs av tre lager: överhuden, läderhuden och underhuden. Läderhuden består av bindväv och innehåller blodkärl som förser huden med syre och näring samt för bort restprodukter. Det är bindväven som ger huden styrka och elasticitet. Även underhuden består av bindväv. Underhuden fungerar som ett vätskeförråd och lagrar vatten och fett i huden. Med åren minskar hudens elasticitet, vilket tillsammans med minskad fetthalt och minskad vattenhalt leder till att huden blir rynkig. Original Silicea innehåller kisel som bidrar till förbättrad elasticitet i huden och därmed färre rynkor.

Hårets och naglarnas tillväxt är beroende av en optimal näringstillförsel. Håret får näring via läderhuden, som består av bindväv. Kisel bidrar till ett tjockt och välmående hår och en publicerad klinisk studie har visat att användning av Original Silicea gör att varje enskilt hårstrå blir tjockare. Efter sex månaders användning ökade hårstråets diameter med hela 13%**. Även naglarna får näring via läderhuden och kislet i Original Silicea bidrar till starka och friska naglar.
Både hår och naglar växer långsamt, ett friskt hårstrå växer drygt 0,3 mm per dygn och en nagel växer ungefär 0,1 mm. För synliga resultat på hår, hud och naglar rekommenderas minst tre månaders behandling med Original Silicea.

Dosering: Hår, hud och naglar: 1 kapsel per dag alternativt 1 msk (15 ml) kiselgel per dag. För att säkerställa ett gott resultat rekommenderas användning av Original silicea under minst tre månader.

Informationen kommer från www.silicea.se

Kommentarer
Postat av: Helena

Funkade det bra då? När du började använda det alltså?

2011-11-29 @ 19:24:33
URL: http://www.hudupplysningen.se/
Postat av: Anne & Jenni

visste inte riktigt vart på sidan vi skulle svara men vi tycker att det har gjort skillnad på håret iaf, de känns som om det vuxit mkt fortare, vet inte om det är inbillning men Anne har ju extensions o dom har vuxit ut fortare nu med silicea än tidigare

2011-11-29 @ 20:59:56
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback