RSS 2.0

Dagens tips!

Dagens tips handlar om kosttilskott. Vi har själv som sagt testat "dietfreak-paketet" som fanns för ett tag sen, jättebra produkter till ett jättebra pris. NU finns det 2 st paket som vi vill tipsa om. Att köpa paket tjänar man på när det gäller pengar för det första, man får alltid mycket extraprodukter till ett lägre pris. Sen får man hjälp på traven när det gäller sin träning såklart. Vi har skrivit det innan och gör det igen. Kostillskott hjälper!

Många tänker säkert, man klarar sig bra utan det..visst gör du det, MEN det ger EXTRA resultat! Vi vet..vi tänkte också så innan vi provade på dom olika produkterna vi har idag. All hjälp du kan ta till gör skillnad. Det är väl däför det finns olika priodukter? :P

Dom 2 paketet är...


Renates Dietpaketet. Det här paketet är väl lite mer för dom som vill få koll på sin vikt, men även för dom som vill behålla sina mukler under en mindre "diet". Ett bra val som man har lite extra man vill bli av med. Klicka på bilden för att läsa mer om alla produkter. I det här paketet har ni även våra favvo-bars, optinut :)


Denice-Paketet. Det här paketet är för er som tränar lite hårdare och vill ha energi, bevarad muskelmassa och starkt immunförsvar. Proteinet is the shit! och dom andra produkterna är riktigt bra! Har själv testat barsen. Fick hem ett prov och dom är riktigt goda" En riktigt bra protein-bar!. Klicka på bilden för att läsa mer om alla produkter i paketet.

Sådär ja, ANKI! Nu är det bara läsa och välja det du tycker passar dig bäst ;P TESS du borde fundera på detta också..det var er vi tänkte på när vi kollade upp lite kosttillskott på Gymgrosissten.com :)

Kommentarer
Postat av: Sofia

Skitbra tips! Har beställt första kitet nu för att kickstarta min viktnedgång sen funderar jag på att köra det andra kitet för att behålla vikten och börja bygga muskler! :) hoppas på en mer fit kropp nu! :) avgudar er blogg och era kroppar!

2011-11-21 @ 20:43:23
Postat av: Anne & Jenni

tack, gud va kul o höra, du får hålla oss uppdaterade om vad du tycker sen ;)

2011-11-21 @ 21:30:45
URL: http://twiceas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback