RSS 2.0

Dagens tips!

En väldigt trevlig lunch/middag!



För 4 portioner behöver du:
Pasta
500g Kycklingfilé
1 Vitlöksklyfta
1 gul lök
1/2 purjolök
150g sockerärtor
1msk grillkrydda
2msk färsk rosmarin
2dl creme fraiche
1 påse babyspenat
Svartpeppar
(Parmesan)

Börja med att koka pastan enligt anvisningar, det går såklart bra med vilken pasata som helst..den dic själv gillar! strumla/skär kycklingfilén i små bitar.

Hacka lökarna i småbitar och även sockerärtorna om ni väljer att ha i det, vi hade inte det. (glömde dom). Blanda kycklingfilén i grillkryddan och stek den i 1 msk olja i en stekpanna. Pressa vitlöken och tillsätt den finhackade rosmarinen i stekpannan och stek kyckligen tills den är helt färdig. Lägg undan kycklingen en stund, i en skål eller nåt.

Nu är det dags att fräsa det hackade (löken och ärtorna) i 2msk olja. Häll av pastan när den är klar och häll sedan tillbaka den i kastrullen och tillsätt creme fraichen, värm försiktigt! Sedan är det bara att blanda i grönsaksfräset och kycklingen. Ska du äta det direkt så kan du lägga i babyspenaten också. Tillsätt peppar.

Eftersom vi ahr fryst in en av rätterna för veckan så lägger vi på babyspenaten i efterhand när vi väl ska äta rätten :) Äter ni det till middag kan ni lyxa till det lite med riven parmesan på. Vi hade ingen iaf.

Hoppas ni lyckas med den här, tyckte inte att det var svårt eller att det tog lång tid alls.

ENJOY!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback