RSS 2.0

Ett litet stop

räkningar räkningar räkningar, idag var det dags att ta fram högen, hehe. Denna månaden blev det väldigt mkt på en gång känns det som, ALLT kom nu typ. Lagom till jul...det gillar vi!?



När Jenni satt och gjorde sitt teoriprov tog jag tag i räkningarna. Och nu har jag satt ett litet stop för oss. Har köpt så mkt nu dom senaste månadenrna när det kommer till speciellt skor, men även byxor. Så nu är det shopping stop för oss, det enda jag tillåter oss köpa är typ lite tröjar kanske? hehe MEN jag har skrivit så innan så vi får väl se hur detta går :P

Kommer ju aldrig neka mig själv nåt jag verkligen vill ha, MEN just nu ger jag hellre bort än köper till mig själv, som sagt..vi gillar att ge saker, köpa till andra..det dom önskar sig osv. Fast jag ger ju till mig själv när vi shoppar :P hehe ne men vi kommer ändå unna oss en del i mellandagarna. Tänkte kanske ta o ge oss själva en liten solresa :)

Tror ju knappt att den här månaden kommer att få oss att lida..nästa månad finns det ingenting att betala :D då blir det nice!

Det är iaf dags att börja köpa juklappar..gött o va ute i god tid! Har redan några avklarade..
Har ni börjat titta på det än? eller är ni som många som springer runt dom sista dagarna innan jul o panikhandlar?? hehe

Later babes//A

Kommentarer
Postat av: Anonym

Spännande, vart åker ni på semestern?

2011-11-28 @ 05:54:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback