RSS 2.0

Killah-Jeans säljes!

Dom här snyggingarna från märket Killah har vi tänkt att sälja nu! RIKTIGT snygga och JÄTEsköna! Hade gärna velat ha ett par i några stolekar mindre. Detta är storlek 27. Har inte använts många ggr alls, typ helt oanvädna. Dom ser oanvädna ut me. Mörka och snygga. Dom har dragkedja nertill och är av en lite kortare modell. Riktiga stuprörsjeans med andra ord.





Tog en bild för att visa ungefär hur passformen är, hur tighta dom blir nertill osv. Men kom ihåg att dom är för stora för mig, så är du en ren 27:a så sitter dom riktigt snyggt och tight. Dom har riktigt mkt stretch också, så är du lite större kan du även ha dessa! Ju tightare desto snyggare ;)



Har tänkt att sälja dom för 200:- inklusive frakt. Normalpris på sånna byxor ligger på 799:- typ. (tror jag). Det var länge sen man köpte nåt från det märket. Eller kollade över huvudtaget.

Köpte alltid killah-jeans och fornarina-jeans när vi var yngre för det var dom ända jeansmärken vi kunde ha när det gällde passform. Men nu för tiden görs det ju bättre passfomer från alla märken :) Kunde aldrig ha nåt från tex. H&M eller liknande.

Yeye, är ni intresserade så är det bara att skicka ett mejl till [email protected]

Bye my lovely jeans! :(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback