RSS 2.0

Mat & Träning 11.11.04

Har ju redan lagt in typ allt om dagens mat och träning :P hehe Ni vet redan att det blev en morgonträning för oss. Första på 100 år typ..iaf när det gäller ett hårt gympass.

Ben, rumpa och mage. Idag blev det i Knalleland vilket var jätteskönt eftersom vi gillar vissa maskiner mer där. Bra med variation me..

Vi började med liggande benpress, sen blev det itfall i vanlig ordning..men idag körde vi 2 omgångar vanliga djupa utfall och den sista omgången körde vi ryska utfall. Får se om det känns imorrn på skinkorna :) Sen blev det knöböj och även 2 maskiner med baksida lår. Sen var det magen som fick sig en omgång med hjälp av crunchmaskinen och plankan. sen fick det fan räcka! Körde så hårt vi bara kunde, det var ju morgon..men sen hade vi lite hjölp av jack3d me :P det kändes riktigt bra!

Gjorde en snabbvägning PRECIS innan vi körde igång.



Ja..det har ju gått uppåt, och det syns och känns. Jenni stog på 51,7kg. Går åt rätt håll, eller där kan den typ stanna nu, ska väl fylla ut ben/rumpa lite till, sen ska jag bara trimma till kroppen lite till..överkroppen då alltså..få fram lite rutor kanske? som på Jenni. Fast jag tror dock aldrig att jag kommer lyckas med det :P hehe vi har inte samma kroppsform ändå.

Anyway..sista träningsdagen för den här veckan iaf!..tror jag :P

Idag blev mattiderna mer normala igen..
Frukost 07.40: Havregrynsgröt med linfrön och sylt, en proteinshake.
Efter träning 09.50: Proteinshake.
Lunch 12.30: Liten räkpaj, sallad och bröd.
Mellanmål 15.30: 2 kokta ägg



Kvällsmat 19.00: Åt en halv pizza tonno och en halv kebabpizza med kebabsås på..ni vet, våra favoriter ;) Pepsi max till det såklart.

Sen blev det ju lite gottis me, påsen såg ni i tidigare inlägg, det var bara lite denna gången :) räckte gott och väl!
We're sattisfied

Later//A

Kommentarer
Postat av: One Piece storlekar

Pizzan ser fantastisk god ut.

2011-11-04 @ 22:38:26
URL: http://www.sparkdrakt.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback